VoIP (Voice over IP) is voor iedereen beschikbaar. Met name het bedrijfsleven is hier sterk in geïntereseerd.

VoIP is veel goedkoper in maandelijkse vaste kosten en het gespreksverkeer is veel voordeliger. Bij VoIP kunt u met één en hetzelfde telefoonnummer meerdere gesprekken tegelijkertijd voeren. ISDN is dus overbodig geworden en is inmiddels dus veel te kostbaar.

Bij een VoIP oplossing zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt. U kunt met VoIP kosteloos onderling doorschakelen, zelfs naar externe locatie's zoals thuiswerkers en vestigingen. Externe locatie's worden met elkaar verbonden zonder extra kosten op het telefoonverkeer. Ook internationaal zijn er veel mogelijkheden. Denk aan bijvoorbeeld een telefoonteam in België die een Nederlands nummer opneemt, en vervolgens kosteloos doorschakelt naar de betreffende Nederlandse vestigingen. Met VoIP kan het allemaal. Heeft u 2 bedrijfslocatie's en u wilt één nummer? VoIP biedt de oplossing!

Met VoIP haalt u flexibiliteit en kostenbesparing in huis en wij weten hoe! Bdesign computers levert de oplossing: Managed Voice.

Als u gebruik maakt van flexibele werkplekken, is Managed Voice een uitkomst. Dat geldt ook als u veel werkt met telewerkers. Uw medewerkers zijn, ongeacht de werkplek, altijd op hetzelfde nummer bereikbaar. Of dit nu op kantoor is, thuis of onderweg. Een bijkomend voordeel is dat u altijd controle en volledig overzicht heeft over het belgedrag van uw medewerkers.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor geavanceerde VoIP oplossingen. Middels onze eigen zakelijke VoIP dienst verzorgen wij het gehele VoIP traject vanaf de provider tot bij u aan het toestel op kantoor. Een zeer compleet dienstenaanbod staat tot uw beschikking.