Kiest u voor Office in a Box, dan kiest u voor het meest uitgebreide pakket. U ervaart het gemak en de flexibiliteit van een eigen netwerk met servers binnen uw bedrijf, waarbij de servers echter in ons beveiligde datacentrum staan. Dit pakket biedt u een serveromgeving met een standaard dienstenpakket, aangevuld met uw bedrijfsspecifieke wensen. U kunt dit pakket dus geheel op maat aanpassen voor uw organisatie.

Standaard heeft u met Office in a Box de beschikking over:

MS Office, met Word, Excel, Powerpoint en Outlook.
Exchange: uw eigen e-mailserver met spam- en virusfilter, gedeelde agenda's, contactpersonen en taken met herinneringsfunctie.
Back-up
Helpdesk
24 uur per dag, 7 dagen in de week wereldwijd toegang tot uw werkomgeving.

Naast het standaard pakket biedt Office in a Box optioneel:

E-mailsynchronisatie met uw mobiele telefoon of smartphone.
MS-Project, MS-Visio en overige Microsoftproducten.
Bedrijfsspecifieke wensen, zoals applicaties voor de uitvoering van uw werkzaamheden, bijvoorbeeld boekhoud- en calculatieprogramma's of programma's voor klantbeheer of logistiek.

Licenties
De gebruikte Microsoft-licenties zijn onderdeel van het Office in a Box-pakket en vallen onder de verantwoordelijkheid van OIB BV. Uw organisatie blijft eigenaar van de licenties van de bedrijfsspecifieke programma’s die op de server van Office in van Box draaien. Wij zorgen voor tijdige verlenging van alle Microsoft-licenties, zodat u niet geconfronteerd wordt met verlopen licenties en altijd werkt met de nieuwste versies.

Flexibel
Hebt u voor een korte tijd extra werkplekken en Microsoft-licenties nodig? Met Office in a Box kunt u Microsoft-licenties per maand huren. De kosten van een (tijdelijke) extra gebruiker zijn hiermee voor u laag.