Refurbished Apple producten.

Refurbished iPhone, iPad, MacBook

Wat is het voordeel van een Refurbished Apple product en wat houdt dit in.

Apple, maar dan wel betaalbaar.

Ben je op zoek naar een nieuw Apple device, maar schrik je je een ongeluk van de nieuwprijs van Apple-producten? Heel begrijpelijk! Een alternatief is het kopen van een tweedehands Apple product, maar dan loop je een aanzienlijk risico op een miskoop.
Gelukkig is er nog een ander alternatief: het kopen van refurbished Apple-producten.

Refurbishen is duurzaam voor het milieu

Naast een aanzienlijke besparing in de portemonnee, - die kan oplopen tot honderden euro’s - heeft het refurbishen van devices nog een ander groot voordeel. Zo is het bijzonder gunstig voor het behoud van onze planeet. Door te kiezen voor refurbished voorkom je namelijk dat ‘oudere' devices onnodig worden weggegooid en daarmee belanden op de vuilnisbelt. In plaats daarvan worden de devices professioneel opgeknapt, waardoor ze een tweede leven krijgen en een ander persoon tevreden kunnen stellen. Kortom, win-win voor portemonnee én milieu.

Garantie van nieuw en refurbished.

Een nieuw Apple product heeft een beperkte garantie van 1 jaar. Een refurbished apple product bij ons heeft een garantie termijn van 2 jaar.
Wat zijn refurbished Apple-producten?

De letterlijke Nederlandse vertaling van refurbished is ‘gereviseerd'. In bijna alle gevallen is een refurbished product eerder gebruikt, maar – in tegenstelling tot tweedehands producten - grondig gecontroleerd, indien nodig gerepareerd en professioneel gereinigd. Tevens krijg je ook nog eens garantie bij aankoop van refurbished Apple. Toch moet je opletten bij het kopen van een refurbished iPhone, iPad of MacBook, want niet elke leverancier biedt dezelfde hoogwaardige kwaliteit.

Kwaliteitscheck

Alle refurbished producten die wij verkopen hebben voor de verkoop een uitgebreide kwaliteitscheck gehad. Ze zijn daarbij gecontroleerd op meer dan 50 punten. Eventuele defecte onderdelen zijn vervangen door nieuwe onderdelen.

Hoe kun je een betrouwbare refurbished Apple leverancier herkennen?

Een betrouwbare refurbished Apple leverancier onderscheidt zich op meerdere fronten van een prijsvechter in de refurbished markt. Het is bij uitstek niet verstandig om alléén naar de factor prijs te kijken, maar in ieder geval ook naar de mate van betrouwbaarheid van een leverancier. De factor betrouwbaarheid kun je controleren door te kijken naar het onafhankelijk keurmerken (zoals het keurmerk Refurbished) en de mate waarin het mogelijk is om telefonisch contact op te nemen met een professionele klantenservice.

 

Wij leveren Refurbished Apple iPhones, iPads & MacBooks.